Jocul stapanirii
31,92 lei
39,90 lei (-20%)

Jocul stapanirii

Jocul stapanirii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Jocul stapanirii de Scott McBain. LA INCEPUTUL SECOLULUI XXI…
o singura institutie se ridica deasupra oceanului de coruptie si inselaciune care a inghitit pamantul. Colegiul, infiintat pe una din insulele Scotiei inca din Evul Mediu, este cea mai puternica si mai selectiva organizatie secreta din lume. Iar controlul deplin asupra ei il are doar Stapanul.

CEL CARE CASTIGA JOCUL STAPANIRII…
va fi urmatorul conducator al Colegiului. Doar cinci membri pot intra in concurs si fiecare trebuie sa indeplineasca anumite sarcini si sa faca dovada intelegerii naturii morale si filosofice a Jocului.

DAR NU POATE EXISTA DECAT UN INVINGATOR…
iar candidatii realizeaza curand ca adevaratele reguli ale competitiei le-au fost ascunse. Cat de mare este miza? Crima face parte si ea din joc si ceilalti respecta aceleasi reguli?

SINGURUL INDICIU…
este un antic puzzle chinezesc. Nimeni nu stie unde se afla, nici ce secrete ascunde. Dar toti spera ca le va oferi calea catre victorie. Jocul se desfasoara pe tot cuprinsul globului, iar cei implicati vor avea nevoie de toata priceperea lor nu doar pentru a descoperi indiciile, ci si pentru a scapa cu viata...

„Locuri exotice, rasturnari de situatie uimitoare […] Acest thriller de calitate nu este doar o lectura placuta– pune sub semnul intrebarii natura puterii si eforturile pe care le depun oamenii pentru a o dobandi.”  Daily Mail    Numar pagini:    640
    Numar volume:    1
    Format:    107 x 178 mm
    Aparitie:    Aug 2010
Vezi și alte cărți: Jocul

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Created in 0.1184 sec