Joe Vitale si Daniel Barrett, Procesul reamintirii. O cale noua spre creativitate

Joe Vitale si Daniel Barrett, Procesul reamintirii. O cale noua spre creativitate
-30%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 16,80 lei
24,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In primul rand, da-mi voie sa-ti spun cat sunt de incantat ca Joe si Daniel mi-au facut onoarea sa scriu acest Cuvant inainte la carte a Procesul reamintirii. Eu sunt un admirator recent al activitatii lui Daniel, dar pe cea a lui Joe o cunosc de ani de zile si pe el il consider un adevarat geniu al domeniului nostru.

Din 2009, de la publicarea cartii mele, The Big Leap, continui sa fiu uluit ca scrisorile de la admiratori sunt dedicate in proportie de 95% unui singur capitol din carte: cel despre timpul einsteinian. Acum treizeci de ani, cand am inceput sa vorbesc in public despre cum poate fi modelat timpul, am fost privit cu nedumerire. Astazi insa reactia celorlalti este de a da din cap aprobator si cu entuziasm. Gasesc ca e foarte incurajator sa vad cu ochii mei aceasta evolutie.

In Procesul reamintirii ti se da rara ocazie de a face o schimbare radicala a conceptiei tale despre timp. Orice urme ale vechii tale paradigme despre timp vor disparea probabil dupa primele zece pagini, iar asta e un lucru foarte bun. In acest moment al istoriei putem cu siguranta sa ne folosim de toate schimbarile pozitive de paradigma pe care le putem gasi. Schimbarea paradigmei despre timp este un inceput un, pentru ca iti influenteaza (literalmente) fiecare minut. Schimband relatia cu timpul, iti vei schimba viata.

Dr. Gay Hendricks
Autor al Bestseller-urilor The Big Leap si Conscious Loving

Pur si simplu, ador aceasta carte. Aceasta prezintd un mod puternic nou pentru a maximiza Legea Atractiei si de a accelera succesul in orice domeniu al vietii tale. Este o tehnica functionala, absoluta si fara indoiala. Deja o folosesc in propria mea viata, cu toti studentii mei si clientii de coaching.

Jack Canfield, cel mai bine vandut autor New York Times si cocreator al seriei Supa de pui pentru suflet.

Probleme personale? Probleme profesionale? Probleme de sanatate? Provocari? Ele pot fi rezolvare printr-o noua si distractiva metoda numita

PROCESUL REAMINTIRII dezvaluie o tehnica de creativitare la care are acces oricine si o poate folosi cu usurinta, sa produca, sa inoveze, sa rezolve... si altele! Procesul reamintirii este despre a crea, despre a avea acces la propria creativitare si de a nu te rnai chinui. Oricine creeaza constient orice fel de materiale la nivel profesional ca muzica, filmele, piesele de teatru, poezia, cartile sau softurile - iti va spune ca partea cea mai grea e sa nu-ti mai pui singur bete in roate si sa incetezi sa te mai straduiesri din greu.

Procesul reamintirii functioneaza in armonie cu principiul Legii atractiei, un concept metafizic, denumit astfel in 1906 de scriitorul William W. Atkinson, reprezentant al Noii Gandiri.
Procesul reamintirii ne invata sa gandim ca si cum am fi realizat deja acele lucruri pe care ni Ie dorim si sa ne raportam dintr-un punct si mai indepartat din viitor.
"Puterea Gandului - magia Mintii!': Lord Byron

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1317 sec