Jonathan Strange & Mr Norrell
40,00 lei
50,00 lei (-20%)

Jonathan Strange & Mr Norrell

Jonathan Strange & Mr Norrell
-20%
ISBN: 973-103-115-4
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 864
Categoria: Romane
Preț: 40,00 lei
50,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cu secole in urma, pe cind adevarata magie inca exista, in Anglia traia cel mai puternic magician al tuturor timpurilor – Regele Corb. La inceputul secolului al XIX-lea, din maretia lui n-a mai ramas decit o legenda, in vreme ce Anglia, cu regele ei nebun si cu poeti increzuti, nu mai crede de mult in aceasta putere. Este momentul in care Mr Norrell isi face aparitia pentru a le vorbi englezilor si a-i indemna la fapte, pentru a ajuta guvernul englez in marele razboi pe care il poarta cu Napoleon. Dar are nevoie de un ucenic pe masura geniului sau, si acesta nu intirzie sa apara, in persoana lui Jonathan Strange, un tinar magician, arogant, foarte bogat, dar de o inteligenta covirsitoare. Dar ceea ce la inceput era prietenie se transforma curind in rivalitate, caci viziunile asupra magiei sint mult prea diferite. Strange e atras de puterea si de violenta magiei negre, in vreme ce Norrell nu a dobindit marile secrete.

O lume de mult apusa, in care salasluiesc frumusetea si puterea marilor mistere, il va insoti pe cititor pina la ultima pagina.

Este fara doar si poate cea mai fantastica scriere din ultimii 70 de ani, o calatorie in lumea Luminii si a Umbrelor – un deliciu pentru cititor... O carte mare, la propriu si la figurat, cu personaje a caror intilnire iti va schimba conceptia asupra literaturii secolului nostru. E imposibil sa iti imaginezi ca, vreodata, se va putea scrie ceva mai uimitor.

Romanul a fost tradus in 32 de limbi.Nr. de pagini: 864
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1487 sec