Joshua David Stone, Capacitatile paranormale privite din perspectiva sufletului (Compilatie)

Joshua David Stone, Capacitatile paranormale privite din perspectiva sufletului (Compilatie)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Este foarte important pentru Lucratorii in Lumina sa inteleaga ca o mare parte din lume nu are har de clarviziune si clarauditie.

Multi oameni considera ca aceasta este o abilitate esentiala. Trebuie sa stim ca transmiterile telepatice sunt slefuite si procesate de constiinta unei persoane. Aceasta are legatura cu discernamantul spiritual pe care multi nu il au. In conceptia lor procesul prin care se transmit informatii de la fiinte evaluate, pare sa reprezinte o linie telefonica directa catre Spirit si Maestrii Ascensionati, dar aceasta este doar o iluzie.

In realitate, comunicarea cu Spiritul si Maestrii Ascensionati este interpretata de constiinta si subconstientul persoanei care transmite telepatic. Intreg procesul se va manifesta prin constiinta, sistemul de credinte, structura razelor, informatiile, istoria vietilor trecute, dezvoltarea si claritatea spirituala si psihologica, Eul sau lipsa lui, viziunea clara sau prin lentile limitate si trecutul persoanei care transmite informatii.

Cei care au alte pareri si cred ca au o linie directa care nu poate fi afectata, sunt naivi si nu inteleg natura mecanismelor prin care functioneaza procesul de transmitere de informatii de la fiinte evoluate.


Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1194 sec