Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice - Volumul II

Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice - Volumul II
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 115,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezenta enciclopedie jurisprudentiala in materia achizitiilor publice reda, intr-o maniera armonioasa si accesibila, cazuistica de specialitate a ultimilor ani. Cu certitudine, o asemenea lucrare– printre putinele de acest gen– este de mare trebuinta oricarui specialist in achizitii publice, reprezentand nu numai o sursa de informare juridica, ci si un veritabil indrumar in activitatea pe care o desfasoara acesta.
Lucrarea, rod al imbinarii muncii practicianului cu cea a teoreticianului, oglindeste esenta vastei problematici specifice supuse analizei si deciziei instantelor judecatoresti de contencios administrativ, cu precadere in calea de atac a plangerii impotriva actelor administrativ-jurisdictionale ale Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.
Autorul volumului de fata documenteaza si analizeaza lucid si minutios peste 550 de hotarari judecatoresti, multe dintre ele adnotate prin prisma jurisprudentei relevante a Curtii Europene de Justitie si a ansamblului normativ comunitar, ceea ce vine sa ii sporeasca atat valoarea stiintifica, cat si utilitatea cotidiana.
De buna seama ca orice carte se recomanda singura, motiv pentru care cele evocate de noi mai sus trebuie percepute drept un sincer indemn la lectura, o lectura care se cuvine a fi infaptuita.

Lehel-Lorand Bogdan,
Presedintele Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor

Autor    Dumitru Daniel Serban
Numar pagini    912
Data aparitie    14 Ianuarie 2011
Tip coperta    Necartonata
Format    14,5 x 21,5 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1831 sec