Jurnalul unui mag - Paulo Coelho

Jurnalul unui mag - Paulo Coelho
-18%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Romane
Preț: 30,34 lei
37,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pentru ca miracolul se ascunde intotdeauna
in pasii oamenilor obisnuiti


In 1986, Paulo Coelho porneste in pelerinaj pe drumul catre Santiago de Compostela.
In acele zile -- spune autorul -- cercetarea mea spirituala era legata de ideea ca existau secrete, cai misterioase si oameni capabili sa inteleaga si sa controleze lucruri care sunt de neatins pentru majoritatea muritorilor. Am crezut ca ceea ce ne conduce la intelegerea misterului vietii trebuie sa fie ceva foarte complicat. Aceasta calatorie s-a dovedit o adevarata experienta de initiere, iar Paulo Coelho s-a transformat pentru totdeauna, incepand sa inteleaga natura adevarului vazut prin prisma simplitatii vietii: a invatat ca miracolul se ascunde intotdeauna in pasii oamenilor obisnuiti. Ca scriitor, el s-a dedicat dorintei de a arata, cat mai simplu, bogatia realitatii noastre interioare, impartasind experientele sale cu fiecare dintre noi. Astfel, Jurnalul unui Mag ocupa un loc important in opera sa, atat pentru ca este prima sa carte, cat si pentru felul complex in care este exprimata umanitatea filozofiei lui Paulo Coelho si profunzimea! cautarilor sale spirituale.

Publicat deja in 22 de limbi, Jurnalul unui Mag este tradus anul acesta in alte 13, printre care si limba romana. Cele opt carti care au urmat Jurnalului, aparute in Romania la Editura Humanitas, au fost traduse in 62 de limbi si publicate in 150 de tari, insumand vanzari de 75 de milioane de exemplare.
De 15 ani, cartile lui Paulo Coelho se situeaza pe primele locuri in listele celor mai bine vandute carti in intreaga lume. Fiecare dintre cartile scriitorului brazilian este conceputa in jurul unei idei esentiale:

Jurnalul unui Mag revelatia
Alchimistul cautarea de sine
La raul Piedra am sezut si-am plans iubirea
Al cincilea munte credinta
Manualul razboinicului luminii curaj
Veronika se hotaraste sa moara intelepciunea nebuniei
Diavolul si domnisoara Prym tentatie
Unsprezece minute dragoste si sex
Zahir dorinta si obsesie


"Am ajuns in oras cu autobuzul care facea curse regulate intre Pedrafita -- aproape de Cebreiro -- si Compostela. In patru ore am parcurs cei 150 de kilometri care desparteau cele doua orase si mi-am amintit de calatoria mea. Uneori aveam nevoie de doua saptamani ca sa strabat o distanta ca asta. Peste putin aveam sa merg la mormantul Sfantului Iacob sa las acolo icoana Sfintei Fecioare Intrupate. Apoi, cat mai curand posibil, voi lua avionul inapoi spre Brazilia, fiindca am multa treaba. Ma gandesc sa scriu o carte despre tot ce mi s-a intamplat. Dar este inca un gand departat…"

Paulo Coelho, Jurnalul unui Mag

O carte captivanta, in care este povestit pelerinajul lui Paulo Coelho catre Santiago de Compostela, pe un drum medieval ce incepe in Pirinei si strabate nordul Spaniei. Pelerinajul facut de autor in 1986 a inspirat acest roman de aventuri care este totodata o fascinanta parabola despre nevoia de a gasi propria cale in viata si despre descoperirea faptului ca miracolul se ascunde intotdeauna in pasii oamenilor obisnuiti. Jurnalul unui Mag ocupa un loc important in opera lui Paulo Coelho nu doar pentru ca este prima dintre cartile lui importante, publicata inainte de Alchimistul, ci si pentru ca este expresia completa a umanismului filozofiei lui Paulo Coelho si a profunzimii cautarilor sale. "Am ajuns in oras cu autobuzul care facea curse regulate intre Pedrafita - aproape de Cebreiro - si Compostela. In patru ore am parcurs cei o suta cincizeci de kilometri care desparteau cele doua orase si mi-am amintit de calatoria mea. Uneori aveam nevoie de doua saptamani ca sa strabat o distanta ca asta. Peste putin aveam sa merg la mormantul Sfantului Iacob sa las acolo icoana Sfintei Fecioare Intrupate. Apoi, cat mai curand posibil, voi lua avionul inapoi spre Brazilia, fiindca am multa treaba. Ma gandesc sa scriu o carte despre tot ce mi s-a intamplat. Dar este inca un gand departat…"

Nr. pagini: 252
Anul aparitiei: 2010
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

23,78 lei
29,00 lei (-18%)
32,76 lei
39,95 lei (-18%)
Created in 0.1856 sec