Kabbala. Copacul sephirotic al kabbalei. Copacul vietii (Otz-Chiim)

Kabbala. Copacul sephirotic al kabbalei. Copacul vietii (Otz-Chiim)
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 1996
Categoria: Naturista
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Kabbala este un instrument deosebit de util celor ocupati cu tehnicile terapeutice complementare– psihoterapeuti, taumaturgi etc.– dar poate fi folosita si de medicii implicati in tratarea directa a corpului uman (sau animal).

Prin intermediul metodelor si practicilor kabbalistice putem invata si intelege interrelatia dintre diferite energii, ajungand astfel in situatia de a putea ajuta in diferitele dezechilibre cauzatoare de boli.

Prin simbolistica sa precum si prin nenumaratele asocieri, studiul Kabbalei ne permite sa intelegem mai bine cu ajutorul unor forme vii, materiale (si/sau materializabile), simbolurile, miturile, chiar visele.

Kabbala reprezinta o quintesenta a Macrocosmosului (Divinitatii) si Microcosmosului (persoana umana), a intregii Creatii.

Kabbala sau Copacul sephirotic al Kabbalei este reprezentat(a) sub forma unui desen simbolic extrem de simplu, format din zece„Sfere sfinte” (sephira), legate intre ele prin 22 de„Cai”. In afara acestora mai apare a 11-a Sephira– Daath (Sephira ascunsa, a Cunoasterii)…


Anul aparitiei: 1996
Nr.pagini: 40

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1477 sec