Kama Sutra - breviarul amorului de Vatsyayana

Kama Sutra - breviarul amorului de Vatsyayana
-10%
Preț: 42,30 lei
47,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 624
Format: 16x23.5cm
Categoria: Iubire & sex

DESCRIERE

Kama Sutra - breviarul amorului de Vatsyayana - Alain Danielou. Kama Sutra.

Kama Sutra a fost deseori considerată un simplu manual de erotism. Zugrăvind arta de a trăi a unui orăşean civilizat şi rafinat, ea completează printr-o teorie a iubirii, a sexualităţii şi a plăcerii, tratatele de politică, de economie şi de morală Artha Shastra şi Dharma Shastra. Lucrarea întreprinde un studiu sistematic şi lipsit de prejudecăţi al tuturor aspectelor esenţiale ale existenţei.
Puritanismul, religiozitatea şi falsul misticism, care bântuie în India modernă, nu existau în societatea descrisă de Vatsyayana şi predecesorii săi. Vatsyayana pare să fii fost un brahman, un mare învăţat, într-o epocă de efervescenţă culturală (secolul al IV-lea e. n.).
Considerată ca o ştiinţă anexă tradiţiei religioase, arta erotică făcea parte din educaţia copiilor şi adolescenţilor.
Sursele şi comentariile, în mod obişnuit separate de text, prezintă tradiţia în toată amploarea ei. Alain Danielou, pentru prima dată, a tradus comentariile din hindi şi sanscrită şi a redat acestei lucrări întreaga vigoare a învăţăturii sale.
Kama Sutra nu este o lucrare pornografică. Ea reprezintă, deci, un studiu imparţial şi sistematic al unuia dintre aspectele esenţiale ale existenţei.
Kama Sutra este şi astăzi de o actualitate surprinzătoare, adevărat breviar al amorului, valabil pentru toate timpurile.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

17,91 lei
19,90 lei (-10%)
17,91 lei
19,90 lei (-10%)
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.