Karaoke Capitalism

Karaoke Capitalism
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 368
Format: 14.5 x 20.5 cm
Categoria: Bussines
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Karaoke Capitalism - K. Nordström, J. Ridderstråle.

După o îndelung aşteptată continuare a best-sellerului internaţional Funky Business, Jonas Ridderstrale şi Kjell Nordström lansează un nou manifest despre cum să reuşim în lumea capitalismului de tip karaoke. Economia karaoke este dominată de indivizi care dispun de variante nelimitate. Problema pentru lumea de afaceri este ca acest club de tip karaoke este printre altele şi caminul celor lipsiţi de idei. Imitatori peste tot. Doar imaginaţia şi inovaţia pot evidenţia societăţile, organizaţiile şi indivizii.

Karaoke Capitalism reprezintă o chemare la luptă. Kjell şi Jonas sunt rebeli cu o cauză. Prin combinaţia lor neortodoxa între rigoarea academică, logica puternică şi gândirea funky ei rescriu înca o dată legile pentru evoluţionari. Aceasta carte este un exercitiu fantastic pentru spirit. Eliberează-ţi mintea! Cartea vorbeşte despre cum să concurăm competenţele, cum să creăm un capitalism cu caracter şi cum sa avem o viata extraordinara in timp ce ne castigam existenta muncind. Cartea reprezintă o lectură obligatorie pentru cei care doresc să devină un original de prima mana al propriei lor persoane, şi nu o copie a altora.

”Dacă aţi iubit Funky Business la fel de mult ca şi mine, veţi iubi Karaoke Capitalism. Ciudat? Cu siguranţă. Diferit? Aproape sigur. Dar, dacă doriţi să vă re-creaţi imaginea companiei şi a carierei dumneavoastră, atunci acesta este un punct de plecare provocator.”

Tom Peters, guru de management şi autor al The Circle of Innovation şi multe alte cărţi rafinate de management.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1379 sec