Kelly Vanessa, O cerere in casatorie

Kelly Vanessa, O cerere in casatorie
-30%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Romane
Preț: 13,42 lei
19,17 lei (-29,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Numai o singura femeie merita sa-i afle secretele…

Sunt oameni a caror nastere provoaca un adevarat scandal. Si sunt oameni care aleg sa duca o viata scandaloasa. Griffin Steele, fiul secret al ducelui de Cumberland, face parte din ambele categorii.

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din Londra si proprietarul unui tripou, Griffin se pregatea sa-si lase afacerile si sa plece intr-o calatorie in Orient, cand gaseste la usa lui un bebelus abandonat si un bilet prin care este avertizat de pericolul in care se afla copilul. Dominic Hunter, mentorul lui, i-o trimite in ajutor pe Justine Brightmore, pentru a se ocupa de ingrijirea micutului.

Nepoata de viconte si totodata fiica unui spion, Justine s-a angajat sa apere cu orice pret copilul abandonat, devenit o tinta din cauza unei presupuse descendente regale. Cum s-ar putea insa apara pe ea insasi de libertinul Griffin? Casatoria cu el ii poate salva reputatia, dar ii pune in mare pericol inima, cu atat mai mult cu cat mirele se dovedeste a fi un seducator pasional.

Daca mariajul le e impus de imprejurari, va fi de-ajuns doar pasiunea pentru a cladi impreuna o relatie bazata pe afectiune… sau poate chiar pe dragoste?Nr. de pagini: 352
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1348 sec