Kit logopedic - Exercitii de respiratie - Program educational distractiv

Kit logopedic - Exercitii de respiratie - Program educational distractiv
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Kit logopedic recomandat pentru: dislalie, Palatoschizis (despicatura de val palatin), tulburarile de elocutie. Exercitii de respiratie– program educational distractiv cuprinde o colectie de materiale didactice, aplicabile in cadrul terapiei logopedice la copiii mici. Orice lectie de logopedie are la baza exercitii pentru formarea unor deprinderi corecte de respiratie. Exercitiile logopedice sunt astfel concepute incat sa implice activ copilul in terapie, dupa principiul ne jucam, ne distram si invatam.


Setul de exercitii logopedice cuprinde jocuri terapeutice ce urmaresc obiective precum: inspir puternic pe nas, expir prelungit pe gura, inspir puternic pe nas, expir alternativ pe o nara, apoi pe cealalta, inspir si expir rapid pe nas, exercitii de suflat, emiterea unor sunete onomatopeice insotite de miscari. Descrierea detaliata a exercitiilor terapeutice, a obiectivelor si a sugestiilor de urmarit in activitatea cu copiii se gasesc in brosura suport a colectiei.

Cuprins:
- 5 tipuri de joc: Memo, Mima, Vantul, Ghici unde l-am ascuns?, In excursie
- 2 planse de joc format A3, color
- 40 cartonase color plastifiate (dimensiuni 13, 5 cm x 8, 5 cm)
- un zar
- un pion de lemn
- instructiuni de utilizare

Exercitii de respiratie– program educational distractiv reprezinta un suport vizual concret si complex construit intr-o forma atractiva ce respecta particularitatile psihologice specifice copilului mic. Este recomandat a fi utilizat in cadrul activitatilor educative cu copiii de catre logopezi, educatori, invatatori si parinti.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0994 sec