Kjell Nordstrom, Expresul urban. 15 reguli urbane pentru a naviga in noua lume modelata de femei si orase

Kjell Nordstrom, Expresul urban. 15 reguli urbane pentru a naviga in noua lume modelata de femei si orase
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In prezent, orasele – mai degraba decat tarile– sunt entitatile care concureaza pentru orice resursa, de la investitii pana la talente. Urbanul este din nou pe val. Corporatiile multinationale sunt afaceri multi-urbane. Orasele se transforma in creuzete sociale eterogene in care toata lumea este invitata, dar unde competitia pentru top este extrem de ascutita. Talentul, capitalul si ideile se intalnesc in orase.  Noul si unicul inving.

In Expresul urban, Kjell Nordström si Per Schlingmann ofera instrumentele, perspectivele si ghidurile necesare pentru a naviga in noua realitate emergenta. Cei doi autori arata cum globalizarea, cunoasterea si succesul colosal al orasului din epoca noastra au preschimbat mediul afacerilor si standardele de viata ale oamenilor si demonstreaza cum pot fi controlate aceste transformari globale.

Autorii noteaza cateva lucruri care vor avea consecinte dramatice pentru toata lumea si explica rolul sansei, al cunoasterii salbatice si al participarii la petrecerea urbana, oferind o busola utila pentru navigarea cu succes prin aceasta noua lume a oraselor. Expresul urban este un manual despre cum sa cuceresti lumea si sa devii o figura centrala in petrecerea urbana.

In sfarsit o carte despre viitor care nu contine un scenariu apocaliptic, ci este atractiva, pozitiva, diferita si cu adevarat provocatoare. Cititorul poate aborda cartea in doua feluri: fie incercand sa inteleaga, sa accepte, sa utilizeze si sa ii aprecieze ideile, fie gandindu-se ca„totul era mai bine pe vremuri”.

LARS GORAN JOHANSSON
vice-presedinte executiv, The Confederation of Swedish Enterprise

Impresionanta! Multe dintre ipotezele prezentate in aceasta carte va vor pune pe ganduri.

MICHAEL WOLFF
presedinte si CEO, Bank of Sweden

M-a captivat pe loc aceasta proza frenetica, scrisa bine si cu viteza specifica internetului. Cartea confirma cateva directii de gandire pe care eu si cei din preajma mea le-am abordat. Acum imi este mai usor sa le prezint si altora si sa le aplic in activitatea mea de lider. Volumul este plin de recomandari pe care le poti imprumuta.

HERMINE COYET OHLEN
redactor-sef, ELLE Sweden

DR KJELL NORDSTRÖM este scriitorși economist suedez. A lucrat la Institute of International Business din cadrul Stockholm School of Economics. Este recunoscut ca unul dintre cercetătorii cei mai influenți pe tema corporațiilor multinaționaleși a pieții globale.În 1999, a scris Funky Business– Talentul face capitalul să danseze, o carte care s-a bucurat de un imens succes internațional. A fost tradusăîn 39 de limbiși a fost vândutăîntr-un milion de exemplareîn lumeaîntreagă.În 2014, Kjell a fost numit unul dintre liderii globali ai managementului, fiind cotat pe locul 15 din 30în topul personalităților-guru ale managementuluiîntocmit de organizația Global Gurus, din Suedia.

PER SCHLINGMANN este un reputat consilierși consultant pe probleme de comunicare, politicăși afaceri. A fost secretar de statși strateg principal al Partidului Moderat.În 2014, a fost desemnat de publicațiile industriei de publicitate unul dintre„super-comunicatorii” Suediei. Per contribuie regulat cu editoriale la ziarul de afaceri Dagens Industri. De asemenea, este membru al consiliului de conducere al SOS Barnbyar, o organizație care se ocupă de ajutorarea copiilor nevoiași
dinîntreaga lume.

Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2015
Autori: Kjell Nordstrom, Per Schlingmann
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1383 sec