L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza

L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 1998
Categoria: Gramatica
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza. Descriere:

Cartea de fata este rodul unei experiente de peste douazeci si sase de ani de predare a limbii franceze in institutii scolare din provincie si din capitala. Dupa stirea noastra, ea este prima de acest fel in domeniul didacticii si invatarii compunerii in limba franceza aparuta in ultimii peste cincizeci de ani la noi. Ea se adreseaza atat elevilor cat si studentilor in primii ani de studiu. Ea poate fi folosita cu succes atat de elevii de gimnaziu care dovedesc talent si interes pentru studiul limbii franceze, cat si de colegii profesori, ca indreptar si ghid, orcat de modeste i-ar fi pretentiile.
Ea cuprinde doua parti:
1.    O prima parte, De la cuvant la textul argumentat, care straduieste sa puna la punct alfabetul redactarii scrise si orale in limba franceza: ea se constituie intr-un adevarat manual cu parti teoretice si exercitii practice. Aceasta parte se adreseaza mai ales elevilor din ultimele clase de gimnaziu care doresc sa-si amelioreze exprimarea in limba franceza, dar si elevilor  din primii doi ani ai liceului care au inceput mai tarziu studiul aceste limbi de larga circulatie universala.
2.    A doua parte este dedicate limbii literare si efectelor de expresie (figurilor de stil), teoriei literare, precum si metodicii comentariului si desertatiei literare (eseului). Ea se adreseaza elevilor din ultimele clase de liceu. Cartea include si un lexic de termini literari utilizati in mod curent in critica literature moderna.

Autor: Ioan Rusu
Anul aparitiei: 1998
Nr. pagini: 302

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1534 sec