Laika (Adrian Alui Gheorghe)
26,98 lei
31,74 lei (-15%)

Laika (Adrian Alui Gheorghe)

Laika (Adrian Alui Gheorghe)
-15%
Anul publicării: 2014
Categoria: Proza diversa
Preț: 26,98 lei
31,74 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Laika ar putea fi mult asteptatul roman al Revolutiei romane, tragic si comic deopotriva. Scris cu nerv si umor. Totul curge atit de firesc in poveste, incit ai senzatia ca te-ai intors in timp si rizi de propriile naivitati, de entuziasmul cu care ai intrat in cursa istoriei. Subiectul e provocator: cum s-a desfasurat revolutia romana la un„asezamint” de boli nervoase. Cine cistiga? Cum evolueaza mica societate cu bolnavi sadea si bolnavi inchipuiti? Hohotul de ris, cu care te desparti de trecut, pare a fi raspunsul cel mai sanatos. E o carte ca o terapie.
 
„Punind istoria sa se desfasoare intr-un ospiciu, Adrian Alui Gheorghe creeaza in romanul Laika o fictiune care este mai autentica decit realitatea. Si, in acelasi timp, ne preda o lectie despre cit de subtire a fost, in istoria noastra recenta, linia de demarcatie dintre normalitate si absurd.
Un roman exceptional, care se citeste cu sufletul la gura de la primul la ultimul rind si nu lasa pe nimeni indiferent.” (Razvan Voncu)
 
„Pentru imaginatia sa debordanta, Adrian Alui Gheorghe a gasit cadrul ideal, un sanatoriu de glumeti adevarati sau de conjunctura, in care evolueaza istoria noastra recenta. Parodierea in timp real a parodiei de revolutie romana e o gaselnita geniala. Compozitional e perfect, ceea ce conteaza, de fapt, cel mai mult la un roman.” (Dumitru Augustin Doman)

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

24,56 lei
29,95 lei (-18%)
18,79 lei
22,11 lei (-15,02%)
22,93 lei
27,96 lei (-17,99%)
Created in 0.1639 sec