Laura Roxana Alexandru - Concursul Euclid la clasa a IV-a, editia 2015-2016. Performanta in Limba Romana

Laura Roxana Alexandru - Concursul Euclid la clasa a IV-a, editia 2015-2016. Performanta in Limba Romana
-15%
Anul publicării: 2015
Categoria: Generalitati
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Concursul Euclid la clasa a IV-a, editia 2015-2016.
 
Am dorit ca, prin aceste carti, sa obisnuim elevii cu toate tipurile de probleme, ceea ce incercam, de altfel, si prin subiectele pe care le propunem in cadrul concursului. De aceea, fiecare culegere contine atat exercitii cu raspuns scurt sau care se rezolva prin alegerea raspunsului corect din cele date, cat si probleme cu solutie completa.

Partea de inceput se doreste a fi un suport pentru lucrul la clasa si pregatirea subiectelor I si II din cadrul concursului, astfel incat fiecare candidat sa isi asigure un punctaj de 70p. Partea de teste pentru pregatirea competitiilor poate constitui un model pentru verificarea cunostintelor prin teste de tip EUCLID.

Exercitiile propuse au si raspunsuri, cele cu grad sporit de dificultate avand rezolvari complete si detaliate, din care se pot invata tehnici de rationament si redactare. Sunt cuprinse toate testele Euclid, din primul an pana in anul 2015.

Seria de culegeri aparute sub titlul"Performanta in Romana prin Concursul Euclid" se adreseaza tuturor copiilor din ciclul primar ( clasele pregatitoare, I, II, III, IV )

Culegerile cuprind programa scolara pentru intregul an de studiu.


Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 129

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2620 sec