Lectiile si scopul sufletului. Un indrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care va aflati aici

Lectiile si scopul sufletului. Un indrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care va aflati aici
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 273
Preț: 20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un indrumar transmis prin channeling, despre motivul pentru care va aflati aici

Scopul si lectiile sufletului este o carte primita prin channeling, de catre Sonia Choquette, de la ghizii ei spirituali, Emisarii celei de a treia raza. Aceste entitati de Lumina, extrem de evoluate si iubitoare, actioneaza in mod special pentru a aduce clarificari, indrumari si sprijin tuturor sufletelor, ca sa putem invata sa devenim maestri creativi ai vietii pe care intentionam sa o traim pe Pamant.

Ghizii spun ca Pamantul este o„scoala a sufletelor” si ca suntem aici pentru a invata cateva tehnici, ca sa ne atingem scopul. Nu suntem aici doar ca sa invatam aceste 22 de lectii de baza ale sufletului, ci, dupa cum ne spun ghizii, sa trecem prin patru stadii: elev, ucenic, calfa si maestru. Fiecare lectie este prezentata in asa fel, incat oricine, la orice nivel ar fi, sa poata urma instructiunile.

Urmand aceasta cale, ni se deschide drumul spre a trai ca fiinte spirituale, care nu mai sunt constranse de tiparele negative, ce ne leaga de egoul nostru. Aceste instructiuni rup, cu rapiditate, barierele si ii vorbesc direct sinelui nostru autentic. Ghizii spun foarte clar ca acum este timpul cand sa ne invatam lectiile, sa ne deschidem inimile si sa ne ridicam vibratiile pe planul pamantesc. Evenimentele negative se vor amplifica, daca energia noastra nu se modifica si nu se inalta la un nivel mai plin de iubire. Nu mai avem timp de pierdut!!!

 Sonia Choquette este o scriitoare renumita in intreaga lume, povestitoare, vindecator vibrational si instructor spiritual al celui de-al saselea simt, cautata pe plan international, pentru indrumarea, intelepciunea si capacitatea ei de a vindeca sufletul. Este autoarea a noua carti de mare succes, inclusiv Intreaba-ti ghizii si Ai incredere in propriile instincte, ca si a numeroase programe audio si pachete de carti de divinatie. Sonia a studiat la Universitatea din Denver si la Sorbona, in Paris si detine un doctorat in metafizica, obtinut la Institutul American de Teologie Holistica. Locuieste in Chicago, impreuna cu familia ei.Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1349 sec