Legea Atracţiei - din Învăţăturile lui Abraham

Legea Atracţiei - din Învăţăturile lui Abraham
-25%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 290
Format: 13 x 20
Categoria: Ezoteric
Preț: 16,35 lei
21,80 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Legea Atracţiei - din Învăţăturile lui Abraham.

În paginile acestei cărţi veţi descoperi cum toate lucrurile, dorite şi nedorite, vă sunt aduse de către această lege, cea mai puternică din univers: Legea Atracţiei („Cele care se aseamănă se atrag”).

Detalii
Această carte prezintă noţiunile de bază pline de forţă ale originalelor Învăţături ale lui Abraham. În paginile acestei cărţi veţi descoperi cum toate lucrurile, dorite şi nedorite, vă sunt aduse de către această lege, cea mai puternică din univers: Legea Atracţiei („Cele care se aseamănă se atrag”). Mai mult ca sigur că aţi auzit zicalele: „Cine se aseamnănă se adună”, „Păsările cu acelaşi pene zboară împreună” sau „Ţi se face aşa precum crezi” (o credinţă sau convingere este doar un gând pe care continui să îl menţii); şi deşi s-au făcut multe referiri la Legea Atracţiei de către unii din cei mai mari învăţători din istorie, niciodată până acum nu a fost explicată în termeni atât de clari şi puternici, ca în acest best-seller al autorilor Esther şi Jerry Hicks.
Aici veţi învăţa despre Legile omniprezente care guvernează Universul şi cum puteţi face ca ele să acţioneze în avantajul vostru. Cunoaşterea pe care o veţi absorbi citind această carte va înlătura din viaţa voastră mersul la nimereală, pe ghicite. Veţi înţelege în sfârşit ce se petrece în viaţa voastră, ca şi în cele ale persoanelor cu care interacţionaţi. Această carte vă va ajuta să fiţi, să faceţi sau să aveţi, plini de bucurie, orice vă doriţi!

Nu există nimic care să nu poţi să fii, să faci sau să ai...
Adevărata ta muncă constă în a decide ce îţi doreşti şi apoi să te focalizezi asupra acelui lucru, astfel încât să îl atragi în viaţa ta.
Acesta este procesul creaţiei: să te gândeşti la ceea ce îţi doreşti, atât de mult şi atât de limpede încât Fiinţa ta Interioară să îţi răspundă prin emoţii.
Acum că înţelegeţi, ca să spunem aşa, regulile acestui extraordinar joc al Vieţii Eterne pe care îl jucaţi, urmează să aveţi o experienţă minunată, pentru că acum vă controlaţi în mod creator propriile experienţe în planul fizic în care trăiţi.
Caracteristici
# Numărul de pagini: 290
# Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
# I.S.B.N.: 978-973-88106-2-4
# Traducător: Lidiana Burlacu
# Titlul original: The Law of Attraction: The Basics of the Teachings of Abraham

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1187 sec