Legea contenciosului administrativ. Comentarii si explicatii

Legea contenciosului administrativ. Comentarii si explicatii
ISBN: 973-655-772-3
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 360
Categoria: Administrativ
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Legea contenciosului administrativ. Comentarii si explicatii

Prezentare:

Lucrarea reprezinta primul comentariu obiectiv a Legii organice a contenciosului administrativ, intrata in vigoare dupa revizuirea Constitutiei Romaniei, in anul 2004.
Fiecare articol al legii este explicat, comentat, interpretat prin prisma experientei practice a autorului. Este valorificata intreaga reflectare doctrinara a institutiilor analizate, in baza vechii legi a contenciosului administrativ. Privirea comparativa, critica asupra problematicii analizate, precum si evolutia istorica si propunerile de lege ferenda ofera un tablou complet al informatiilor necesare practicianului in interpretarea si aplicarea dispozitiilor acestei legi. De asemenea, un loc important il ocupa si informatiile de drept comparat.
Comentariul vizeaza nu doar legea propriu-zisa, ci si implicatiile acesteia asupra intregii legislatii din domeniul contenciosului administrativ.
Asa cum s-au obisnuit cititorii, bibliografia bogata valorificata de autor, precum si indexul alfabetic din finalul cartii constituie instrumente ce faciliteaza consultarea acesteia si permit un acces rapid la cunoasterea lucrarilor de referinta in domeniu.
Cititorul are acum la indemana o informatie proaspata, ce valorifica legislatia in vigoare pana la 15 august 2005.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1342 sec