Legislatia familiei adnotata. Editia a II-a, revazuta si adaugita

DESCRIERE

Despre lucrare

 

Editia a II-a a lucrarii Legislatia familiei adnotata, actualizata la zi, cuprinde modificarile aduse odata cu aparitia Deciziei nr. 601/2020 a Curtii Constitutionale si, mai apoi, prin Legea nr. 140/2022, evidentiind cele mai relevante documente ce contureaza dreptul familiei si guverneaza relatiile familiale.

 

Cuprinsul lucrarii

 

36 de acte normative integrale sau, dupa caz, in extras, insotite de adnotari.

 

Puncte forte

 

Actele normative culese in prezenta lucrare sunt insotite de adnotari ale textului legal cu trimiteri bibliografice speciale, doctrina, dispozitii conexe, dispozitii de aplicare (extras din legile de punere in aplicare, norme metodologice), decizii ale Curtii Constitutionale sau recursuri in interesul legii.

 

 Publicul-tinta

 

Lucrarea se doreste a fi un instrument util atat practicienilor dreptului si studentilor, cat si profanilor dreptului.

 

Despre autor

 

Bogdan Dumitru Moloman

 

- lector asociat, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca;

 

- redactor-sef adjunct, Revista de Dreptul Familiei (www.revistadedreptulfamiliei.ro);

 

- consilier superior, Compartimentul Autoritate Tutelara, Primaria Municipiului Bistrita.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0613 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.