Legislatia privind cadastrul si publicitatea imobiliara. Cod 663. Actualizat la 14. 05. 2018 (Cadastrul din perspectiva profesionistului)

Legislatia privind cadastrul si publicitatea imobiliara. Cod 663. Actualizat la 14. 05. 2018 (Cadastrul din perspectiva profesionistului)
-20%
Preț: 19,12 lei
23,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 384
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Context legislativ

Tudor Braticevici: „Pe langa alte cauze (lipsa personalului de specialitate, lipsa unei minime protectii legale a functionarilor oficiilor teritoriale, numarul si complexitatea cererilor, aplicatiile informatice, sediile improprii, cat si organizarea deficitara a oficiilor teritoriale), unul dintre motivele pentru care cadastrarea si inscrierea in cartea funciara se desfasoara cu dificultate il constituie, evident, si legislatia. (…) Lipsa de predictibilitate legislativa in acest domeniu deosebit de important pentru Statul Roman si reglementarea pe criterii de oportunitate este evidenta (…) O evocare problemelor legislative nu poate decat sa conduca la rezolvarea lor, iar adoptarea unei legislatii coerente nu este decat un prim pas pentru ca aceasta activitate sa fie desfasurata in bune conditii”.

Din cuprins

    Efectuarea lucrarilor de cadastru si a operatiunilor de Carte funciara
    Organizarea activitatii de publicitate imobiliara
    Tarifele de publicitate imobiliara
    Onorariile percepute de persoanele fizice sau juridice autorizate in cadastru
    Protocolul de colaborare ANCPI – UNNPR
    Protocolul de colaborare ANCPI – UNEJR
    Programul national de cadastru si carte funciara 2015-2023

Puncte forte

    selectia riguroasa a principalelor acte normative in materie
    reglementari actualizate la zi conform ultimelor modificari
    istoricul actelor normative
    numeroase note utile si corelatii legislative
    note privind modificari terminologice

Despre coordonator

Tudor Braticevici este registrator coordonator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sector 3 – Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti

Nr. de pagini: 384
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.