Legislatia societatilor. Cod 610. Actualizat la 5. 06. 2016

Legislatia societatilor. Cod 610. Actualizat la 5. 06. 2016
-20%
Preț: 16,72 lei
20,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 560
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Ajunsa la cea de-a 19-a editie, culegerea ofera, prin actele normative numeroase continute, o privire de ansamblu asupra reglementarii societatilor in general.
 
Aceasta editie cuprinde modificarile la zi ale actelor normative publicate in Monitorul Oficial, precum si deciziile Curtii Constitutionale si hotararile Inaltei Curti de Casatie si Justitie incidente, printre care si hotararea prealabila prin care s-a stabilit ca intreprinderea individuala nu are calitatea de persoana juridica si, prin urmare, nu poate raspunde penal. Multitudinea de note de subsol, corelatiile legislative, indexul alfabetic, precum si denumirile marginale adaugate de redactie articolelor Legii nr. 31/1990 pentru facilitarea utilizarii textului legii fac din Legislatia societatilor un instrument indispensabil in activitatea zilnica a oricarui profesionist.

Din cuprins

    Legislatie privind:
    societati si Registrul Comertului
    piata de capital            
    stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii             
    institutiile financiare nebancare           
    operatiunile de leasing si societatile de leasing              
    organismele de plasament colectiv in valori mobiliare si societatile de administrare a investitiilor           
    desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate,  intreprinderile individuale si intreprinderile familiale

Puncte forte

    reglementari actualizate La Zi conform ultimelor modificari
    corelatii legislative
    Decizii ale Curtii Constitutionale si ICCJ incidente
    note relevante
    index alfabetic
    scurt istoric al fiecarui act normativ
    note privind modificari terminologice

 Despre coordonator

Smaranda Angheni este profesor universitar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii„Titu Maiorescu” din Bucuresti, fiind titular al cursurilor de Drept comercial. Profesor asociat, Universitatea din Orleans– Franta (2001 - prezent); Profesor-formator– Institutul National al Magistraturii (2001 - prezent); Arbitru, Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei (2003 - prezent); Membru in colegiul de redactie al revistei Curierul Judiciar.

Nr. de pagini: 560
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.