Leonardo da Vinci - Geniul vizionar (Larousse)

Leonardo da Vinci - Geniul vizionar (Larousse)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 128
Categoria: Carti diverse
Preț: 79,99 lei
99,99 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Leonardo da Vinci a fost un pictor si un inventator de geniu, care a conceput masini de zbor, dispozitive militare si de divertisment de o ingeniozitate cu mult inaintea epocii lor. Observatiile lui asupra naturii, plantelor si a apei, asupra corpului si chipului omenesc, dublate de o curiozitate fara margini, l-au facut pe Leonardo da Vinci o intruchipare a idealului renascentist, un artist de o modernitate surprinzatoare.

Caracterul vizionar al inventiilor lui da Vinci este cel pe care si-a propus sa-l sublinieze aceasta lucrare superb ilustrata. Prin intermediul numeroaselor desene extrase din codexurile si Carnetele lui Leonardo da Vinci, este explicata metoda de lucru a unui savant care a nazuit sa descifreze legile si ritmurile de functionare a lumii.

Ideile sale extraordinare au zdruncinat din temelii istoria artei. Visurile  lui, personalitatea si peregrinrile sale prin Italia si Franta au inca puterea de a fascina.

Include peste 300 de ilustratii si facsimile, printre care scrisoarea adresata de Leonardo da Vinci ducelui Ludovico Sforza la Milano, schite si desene extrase din codexurile lui, studii de anatomie, harta oraselului Imola etc.

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.4705 sec