Lets play with english. Ghid complet de limba engleza pentru prescolari si clasa pregatiroare. Nivelul I (3-5 ani) nivelul II (5-7 ani)

Lets play with english. Ghid complet de limba engleza pentru prescolari si clasa pregatiroare. Nivelul I (3-5 ani) nivelul II (5-7 ani)
-15%
Anul publicării: 2013
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta lucrare se prezinta sub forma unui ghid de limba engleza, pe doua niveluri de varsta. Nivelul I se adreseaza copiilor de varsta prescolara (3-5 ani), iar nivelul II elevilor clasei pregatitoare (5-7 ani). Acest ghid reprezinta un material auxiliar ce se poate utiliza atat in activitatea desfasurata in gradinita sau la scoala, cat si ca lucru individual pentru copiii care doresc sa isi consolideze cunostintele dobandite intr-un cadru scolar organizat.
Fiecare nivel contine un material bogat din punct de vedere al continuturilor tematice si al structurilor de comunicare.
In elaborarea continuturilor s-a tinut seama de particularitatile de varsta ale copiilor, astfel incat tematica acestui curs este una adecvata varstei careia i se adreseaza, iar activitatile propuse sunt atractive. Un atu il constituie imaginile cu o prezentare grafica placuta.
Maniera de prezentare este foarte dinamica in ceea ce priveste suportul vizual si ofera copiilor un prilej minunat de dezvoltare a abilitatilor de comunicare in limba engleza, prin activitati comunicative, prin poezie, cantec si joc.

Anul aparitiei : 2013
Nr. pagini : 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1455 sec