Liberalismul economic. O introducere - James D. Gwartney

Liberalismul economic. O introducere - James D. Gwartney
-18%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza diversa
Preț: 18,04 lei
22,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O lucrare complexa, dar clara, pe care nici un om inteligent n-o poate ignora, deoarece ofera cea mai buna initiere in tainele gandirii economice si in spiritul liberalismului economic modern in care traim.

 

"O splendida si competenta expunere a principiilor de baza ale stiintei economice. In ciuda complexitatii problemelor tratate, expunerea evita orice forma de jargon, fiind simpla, concisa si clara." (Milton Friedman, Laureat al Premiului Nobel pentru Economie, 1976)

 

"Jurnalismul economic si cartile de popularizare sunt de cele mai multe ori bazate pe analize confuze si slab documentate; lucrarile academice sunt de cele mai multe ori solide analitic si bine documentate, dar atat de prost scrise, incat devin ininteligibile. Aceasta carte este o incercare reusita de a combina tot ceea ce este mai bun in cele doua tipuri de discurs. O analiza economica solida, prezentata intr-un mod simplu si clar." (James Buchanan, George Mason University, Laureat al Premiului Nobel pentru Economie, 1986)


Autori: James D. Gwartney, Richard L. Stroup, Dwight R. Lee
ISBN: 978-973-50-2028-6
Traducator: Dragos Paul Aligica si Costel Stavarache
Editia: I Anul editiei: 2008
Grafica: Ionut Brostianu
Redactor: Adina Saucan
Numarul de pagini: 164

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1615 sec