Limba engleza. Bacalaureat 2011

Limba engleza. Bacalaureat 2011
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Bacalaureat
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Limba engleza. Bacalaureat 2011 de Ileana Leca. Fiecare schimbare a continutului si a formei cerintelor la examenul de baca- laureat, preocupare constanta a autoritatilor din domeniu, a prilejuit aparitia publicatiilor necesare, utile atat candidatilor, cat si profesorilor. Limba engleza. Evaluarea competentelor lingvistice. Bacalaureat 2011 urmareste sa dea elevilor orientarea potrivita si le ofera intr-un singur volum mostre de cunostinte si de- prinderi pe care trebuie sa le demonstreze la examenul de bacalaureat.

Acest volum se deosebeste in mod esential de altele de acelasi fel, pentru ca textele propuse pentru verificarea intelegerii continutului sunt educative fara ostentatie, stimuleaza gandirea si genereaza luarea de atitudini, avand un grad adecvat de dificultate. Vocabularul poate fi dezvoltat prin seria de exercitii variate si inteligente propuse pentru clarificarea sensului si consolidarea cunostintelor. Notiunile de gramatica sunt bine sistematizate, recapitulate si exersate prin acti- vitati care conduc la dezvoltarea exprimarii corecte, adecvate si fluente in scris

si oral.

Continutul stiintific si abordarea aproape integrala a cerintelor de la examenele Cambridge fac din Limba engleza. Evaluarea competentelor lingvistice. Bacalaureat 2011 o lucrare care poate fi folosita incepand cu anul acesta de catre elevii care au de sustinut examenul de bacalaureat si nu numai de ei.
Prof. Ecaterina ComiselEditura Corint
Aparitie:2010
Numar pagini;176
Format;16.5 x 23,5 cm
Vezi și alte cărți: Engleza, Bacalaureat, Limba

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1377 sec