Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a V-a (Cristina Mircea)

Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a V-a (Cristina Mircea)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Engleza
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Limba engleza - Caiet de lucru pentru clasa a V-a se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului de baza, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a mesajelor esentiale in comuncarea uzuala.

Caietul de lucru este structurat in trei parti:

Vocabularul - tarile si nationalitatile fizice si morale, partile corpului omenesc, casa, familia, activitati cotidiene, animalele domestice si salbatice, vremea, imbracamintea, alimentatia, localizarea obiectelor si a cladirilor in spatiu, meseriile, mijloacele de transport, mediul incoljurator.


Gramatica - substantivul, verbul, articolul, pronumele, adjectivul, adverbul, prepozitia, cuvintele de legatura.

Intelegerea textului scris - cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului anglo-saxon.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte/incorecte, reconstituire a unor cuvinte si enunturi, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2015
Autori: Cristina Mircea, Liliana Putinei
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1279 sec