Limba engleza caietul elevului pentru clasa a III-a. Modele de exercitii pentru testele Cambridge Young Learners (Cristina Johnson)

Limba engleza caietul elevului pentru clasa a III-a. Modele de exercitii pentru testele Cambridge Young Learners (Cristina Johnson)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Limba engleza
Preț: 11,19 lei
13,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Conceput in deplina concordanta cu Manualul de limba moderna engleza pentru clasa a III-a aparut la Editura Aramis, precum si cu programa scolara in vigoare, Caietul elevului reprezinta un instrument deosebit de util pentru fixarea si consolidarea cunostintelor de limba engleza ale micilor invatacei.

Cele 17 lectii din cuprinsul caietului (dintre care una introductiva, de recapitulare a cunostintelor dobandite in anii anteriori de studiu) reiau si dezvolta temele din manual, alcatuind un tot coerent si raspunzand perfect intereselor elevilor. Continuturile se caracterizeaza prin multidisciplinaritate, ingloband referinte la alte discipline pe care elevii le studiaza la acest nivel al pregatirii lor; pe parcursul lectiilor intalnim jocuri matematice si activitati de invatare bazate pe interpretare de grafice, dar si jocuri de cuvinte, rime amuzante sau activitati creative. La sfarsitul lectiilor corespunzatoare fiecarui semestru de studiu regasim cate doua teste si o evaluare finala prin care se verifica probleme specifice de limba si capacitatea de folosire in situatii noi a vocabularului insusit.

Nu in ultimul rand, prin structurarea continuturilor fiecarei lectii in sectiuni precum Vocabulary Practice, Comprehension Practice, Grammar Practice si Communication Practice se urmareste atat acoperirea sistematica a competentelor-cheie, cat si familiarizarea elevilor cu tipuri si modele de subiecte de la prestigioasele teste Cambridge English: Young Learners.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2015
Autori:  Cristina Johnson, Cristina Dragoi

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1465 sec