Limba engleza. O gramatica alfabetica

Limba engleza. O gramatica alfabetica
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gramatica
Preț: 36,75 lei
49,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta carte se adreseaza elevilor de liceu si isi propune sa le ofere acestora o culegere de cunostinte gramaticale, culegere care, fara sa se vrea exhaustiva, trateaza notiunile de gramatica a limbii engleze pe care trebuie sa le stapaneasca un candidat la bacalaureat si la admiterea la facultate.

Ordinea alfabetica permite prezentarea unei anumite notiuni de gramatica sub diferite aspecte, aceeasi notiune putandu-se regasi in mai multe locuri in carte. Exista doua tipuri de intrari: notiuni gramaticale si cuvinte in limba engleza cu functie gramaticala.

Terminologia adoptata respecta normele oficiale si reflecta utilizarea cea mai curenta, mai ales cea pentru proba de limba engleza de la bacalaureat.

Exercitiile vin in completarea capitolului de gramatica. Conceperea lor s-a bazat pe trei principii:

- grija de a sugera utilizatorului o metoda si de a-i da, in acelasi timp, mijloacele pentru lucrul individual prin intermediul recapitularilor, al raspunsurilor si al exercitiilor de sinteza;

- luarea in calcul a statisticii celor mai frecvente greseli facute de cei care studiaza limba engleza;

- luarea in calcul a unor anumite date psihopedagogice legate de ierarhia activitatilor mentale, ceea ce explica multitudinea de exercitii menite sa ajute la fixarea cunostintelor nou dobandite.

Asadar, fiecare set de exercitii contine activitati de recapitulare, de completare, de fixare, de creare si de evaluare care permit, prin autocorectare, dobandirea unei metode de lucru si avansarea in studiul limbii engleze.
In concluzie, aceasta gramatica practica si clara va permite celor care o vor utiliza sa inteleaga usor notiunile fundamentale ale limbii engleze.

Anul aparitiei: 2010
Numar pagini: 400
Format: 15, 5 x 23 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1560 sec