Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a V-a L2 (Claudia Dobre)

Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a V-a L2 (Claudia Dobre)
-10%
Editura:
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Limba franceza - caiet de lucru pentru clasa a V-a - Limba 2 se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori.Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza : imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise.

Caietul de lucru contine notiuni de :

  Vocabular : salutul si prezentarea, nationalitatea, scoala, casa, camera personala, familia, anotimpurile, timpul liber.

  Intelegerea textului scris : texte care ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte abilitatile de receptare a mesajelor in diferite contexte de comunicare.

  Gramatica : prezentul verbelor de grupa I, prezentul verbelor avoir, etre,faire, aller, numerele de la 1 la 30, articolul hotarat si nehotarat, adjectivul calificativ, adjectivul posesiv, propozitia interogativa, prepozitii si conjunctii uzuale.

  Comunicare orala s scrisa : dialoguri in situatii de comunicare uzuala, cartea postala, e-mailul, anuntul.

  Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte, reconstituire a unor cuvinte, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

In conformitate cu programa scolara.Nr. de pagini : 160
Anul aparitiei : 2015
Autor : Claudia Dobre

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1243 sec