Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a VII-a L2 (Roxana Veleanovici)

Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a VII-a L2 (Roxana Veleanovici)
-10%
Editura:
Categoria: Limbi straine
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Limba franceza - caiet de lucru pentru clasa a VII-a - Limba 2 se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori.Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza : imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise.

Caietul de lucru contine notiuni de :
  Vocabular : geografia Frantei, animalele domestice si salbatice, plantele, Craciunul in Franta, castelele de pe Valea Loirei, mijloacele de transport, teatrul, gastronomia, povestile copilariei.

  Intelegerea textului scris : cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului francofon.
 
  Fonetica : reguli de pronuntie corecta

  Comunicarea orala si scrisa : dialoguri in situatii de comunicare uzuala, realizarea unei descrieri, naratiunea, e-mailul, scrisoarea, formularul, sloganul publicitar, interviul.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte, reconstituire a unor cuvinte, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

In conformitate cu programa scolara.


Nr. de pagini : 114
Anul aparitiei : 2015
Autori : Angela Soare, Roxana Veleanovici

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1349 sec