Limba franceza (L2) - Crescendo. Manual clasa a X-a

Limba franceza (L2) - Crescendo. Manual clasa a X-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 120
Categoria: Limba franceza
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Limba franceza (L2) - Crescendo. Manual clasa a X-a.

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05.04.2005.
Destinat elevilor care studiaza franceza ca limba moderna 2, manualul are calitati incontestabile din punct de vedere al prezentarii continuturilor, permitand realizarea finalitatilor prevazute in programa scolara.
Manualul este structurat in 9 unitati de invatare, doua capitole Bilan, un capitol introductiv, Mise en train, doua Aide masmoire intre unitatile 4 si 5, respectiv 7 si 8, in care se reiau elemente de constructie a comunicarii insusite in anii anteriori, MA-MO de la sfarsit (Grammaire en direct), Vocabulaire si Tableau sinoptique.
Fiecare unitate contine succesiv urmatoarele parti: Les choses de la vie, Autour du texte, Je suis fort en vocabulaire, Ouvrons le dictionnaire, Destination grammaire, Je m entraine, Grammaire et activitas, Variations.
Structura manuanului demonstreaza existenta unei organizari logice a redactarii si un echilibru al ansamblului.
Conceptele noi, clar explicate, sunt distribuite echilibrat in succesiunea temelor manualului, ceea ce asigura mentinerea unui ritm constant de invatare.
Continuturile sunt exacte, variate si interesante pentru elev, bine adaptate competentelor, transmit cunostinte complete, actuale, capabile sa declanseze atitudini sociale si morale pozitive, sa contribuie la dezvoltarea valorilor.
In textele oferite spre studiu se regasesc probleme lexicale sau gramaticale.
Exercitiile sunt originale si stimuleaza spiritul de investigare. Aplicatiile solicita elevul de la a observa, a identifica, a alege, a completa, pana la a crea, a imagina, cultivandu-se imaginatia si creativitatea acestuia.
Lexicul este accesibil, adaptat nivelului elevilor de limba a doua, ilustratiile sunt sugestive, adaptate continuturilor. Se remarca grija pentru estetica manualului, sustinuta de o puenre in pagina confortabila.

Detaliile cartii:

* Autor: Dan Ion Nasta
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2005
* Editia: 1
* Pagini continute: 120

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.130 sec