Limba franceza. Manual. Clasa a VIII-a

Limba franceza. Manual. Clasa a VIII-a
-15%
ISBN: 973-99820-3-4
Pagini: 88 pagini / policromie
Categoria: Limbi straine
Preț: 14,45 lei
17,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Manualul se adreseaza elevilor din al VII-lea an de studiu al limbii franceze si urmareste dezvoltarea simultana a competentei lingvistice si de comunicare si inlesnirea de noi contacte cu universul francez, familiarizarea cu contextul socio-cultural in care este utilizata aceasta limba.
Cartea se afla la confluenta celor 3 axe fundamentale: pragmatica, comunicativa si de autoinvatare.
Continuand spiritul manualelor alternative anterioare, manualul urmareste consolidarea intelegerii si exprimarii orale, dar si dezvoltarea celor 4 comportamente (de receptor, de vorbitor, de cititor si de exprimare in scris).
El contine: 6 unitati didactice, a cate 12 pagini fiecare, 2 recapitulari semestriale, 6 mape cultural-tematice, cate una pentru fiecare unitate, Dossier Culture-Infos, Le texte-Chemins de d'ecouverte, Guide de la communication, Recapitulatifs care cuprind: vocabular francez-roman, cuvinte si expresii, rezumatul structurilor gramaticale, texte-suport pentru intelegerea auditiva, tablou sinoptic.
Fiecare lectie este structurata in 7 module (obligatorii si facultative) si se incheie cu o pagina de recapitulare Bilan.

Prélude - etapa pregatitoare, ce inlesneste un contact anticipat cu principalele repere lingvistice, situationale, culturale ale textului ce urmeaza a fi studiat;
Texte de referinta - contine elemente de comunicare, acte de limbaj subordonate temei;
Vocabulaire - prezinta un anume fapt lexical (modul facultativ);
Orthographe - studiul unor dificultati ortografice (modul facultativ);
Conjugaison - modul consacrat conjugarii verbelor pe barele tablourilor gramaticale sintactice Grammaire - studiul sistematic al limbii intr-o progresie gramaticala;
Echanges - modul de comunicare.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Baieti deci asta e cate de franceza pentru clasa VIII-a editura humanitas
Created in 0.1822 sec