Limba franceza pe intelesul tuturor - Fise de lucru pentru gimnaziu, L2 de Voda Adina Magdalena

Limba franceza pe intelesul tuturor - Fise de lucru pentru gimnaziu, L2 de Voda Adina Magdalena
-15%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 68
Categoria: Incepatori
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Intr-o lume a tehnologiei, in care timpul este tot mai putin destinat pentru lectura unei carti sau pentru studiul unei limbi straine, copiii de azi se pot intreba:”De ce sa invat limba franceza?’’

Ei bine, raspunsul ni-l ofera tot tehnologia. La o simpla cautare pe Google aflam ca mai bine de 260 de milioane de persoane folosesc franceza pe cele cinci continente. In aproape 70 de state din lumea intreaga, franceza este limba oficiala. Franceza este si limba straina cea mai studiata in lume dupa engleza. Franta dispune de cea mai mare retea de institutii culturale in strainatate, institutii in care sunt prendate cursuri de franceza pentru mai bine de 750. 000 de persoane in fiecare an.

Franceza este atat limba de lucru, cat si limba oficiala a institutiilor precum ONU, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, Crucea Rosie Internationala

Franceza este limba internationala pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectura, gastronomie, moda... Cunoasterea limbii franceze inseamna un acces in versiune originala la marile texte ale literaturii franceze si francofone, dar si la cinematografie si muzica.

Lucrarea de fata se doreste a fi un prim pas in familiarizarea copiiilor cu unele notiuni de baza, care saii ajute sa indrageasca aceasta limba.

Prof Adina Magdalena Voda

Nr. de pagini: 68
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4698 sec