Limba Romana. Culegere de exercitii pentru clasele II-IV

Limba Romana. Culegere de exercitii pentru clasele II-IV
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gramatica
Preț: 16,35 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mirela Rizea Marinescu este o prezenta apreciata in lumea autorilor de materiale auxiliare pentru scoala primara. Absolventa de scoala normala si cu studii serioase la Facultatea de Litere a Universitatii bucurestene, ea uneste aceasta pregatire de cultura generala si de specialitate cu un talent didactic si cu o experienta la clasa remarcabile avand in vedere varsta sa tanara. Talentul muzical - atat interpretativ, cat si componistic - intregeste in mod fericit o personalitate ideala pentru o invatatoare si o autoare de carti didactice.

Sunt cunoscute si apreciate cartile pe care le-a publicat pana acum :"Abecedar muzical","Seara de vis","Caiet de abilitati practice","Poveste de pe lac".

In cartea de fata, Mirela Rizea Marinescu a strans un numar impresionant de exercitii menite sa contribuie la invatarea notiunilor de limba romana prevazute in programa claselor a II-a - a IV-a si la evaluarea competentelor de comunicare dobandite de elevi in aceasta perioada a scolaritatii lor.

Cartea se adreseaza in acelasi timp invatatorilor si parintilor dornici sa puna in mana copiilor o carte atractiva, exacta stiintific si ingenioasa prin modul de rezolvare a celor mai dificile probleme didactice.

Prof.dr. Gheorghe Lazarescu


Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 200 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Limba Romana. Culegere de exercitii pentru clasele II-IV

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0995 sec