Limba si literatura romana, auxiliar, citire-lectura, pentru clasa a III-a (Elaborat dupa manualul Editurii Aramis, autoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu)

Limba si literatura romana, auxiliar, citire-lectura, pentru clasa a III-a (Elaborat dupa manualul Editurii Aramis, autoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu)
-10%
Preț: 9,89 lei
10,99 lei (-10,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza Limba si literatura romana dupa manualul editurii Aramis, autoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu.

Pe primele pagini lucrarea contine exemplificari ale celor mai des intalnite ortograme, ceea ce inlesneste invatarea scrierii corecte de catre micul scolar.

In sprijinul aceluiasi obiectiv - scrierea corecta - auxiliarul abordeaza fiecare text din manualul mentionat si cuprinde numeroase secvente de ortografie: completarea unor structuri eliptice, exemplificari dupa modele date, alegerea variantei corecte dintre cele mai multe forme etc.

O importanta deosebita se acorda secventelor care vizeaza precizarea si activizarea vocabularului prin identificarea explicatiei fiecarui termen nou, a sinonimelor si antonimelor unor cuvinte date, prin precizarea sensurilor diferite ale unui cuvant in functie de context.
Auxiliarul propune teme interesante in sprijinul activitatii de formulare a planului de idei, de receptare a mesajului oricarui text literar, de cultivare a exprimarii corecte, orale si scrise.

Fragmentele de lectura, alese in concordanta cu textele propuse sau in continuarea acestora, largesc orizontul de cunoastere al micului scolar, indemnandu-l spre universul minunat al cartii.


Autori: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala
Specificatii tehnice: 24 x 16, 5 cm., 112 pagini
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.