Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a II-a (Elaborat dupa manualul Editurii Aramis, autoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu)

Limba si literatura romana, auxiliar pentru clasa a II-a (Elaborat dupa manualul Editurii Aramis, autoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 120
Categoria: Literatura
Preț: 9,89 lei
10,99 lei (-10,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza disciplina Limba si literatura romana dupa manualul Editurii Aramisautoare: Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu.

Pe primele pagini sunt prezentate exemplificari, in comunicari sau in alte structuri, ale principalelor ortograme pe care le intalnesc micii scolari: s-a / sa, l-a / la, i-a / ia, s-au / sau etc.

Exercitiile si temele propuse in auxiliar abordeaza in intregime textele cuprinse in manual, vizand toate compartimenetele limbii: fonetica, ortografie, vocabular, receptarea mesajului, desprinderea valorii stilistice etc.

Pentru elementele de constructie a comunicarii sunt propuse secvente de predare-invatare, aplicare, dezvoltare, creatie.

Pe fiecare pagina se afla desene, scheme atractive care inlesnesc invatarea specifica obiectului de studiu limba romana.


Cuprins:

Cartea
Scoala
Toamna
Familia
Traditii, obiceiuri, sarbatori
Iarna
Tara
Prietenia
Primavara
Copilaria
Lumea necuvantatoarelor
Vara

Autor: Viorica Paraiala, Dumitru Paraiala, Cristian-George Paraiala
Specificatii tehnice: 24 x 16,5 cm., 120 pagini
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1094 sec