Limba şi literatura română. Caiet de teste iniţiale, curente şi finale. Clasa a IV-a

Limba şi literatura română. Caiet de teste iniţiale, curente şi finale. Clasa a IV-a
PRP: 11,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 8,25 lei
Diferență: 2,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 88
Format: 20x26 cm

DESCRIERE

Caiet de teste iniţiale, curente şi finale. Clasa a IV-a - Mihaela Feiffer, Nicoleta Kuttesch.

Pe parcursul oricărei evoluţii, într-o direcţie sau alta, există praguri, momente de cumpănă, în care e bine să cântărim ceea ce am acumulat până atunci, să aprofundăm ceea ce încă ne mai însuşim şi să avem o măsură a tot ceea ce am asimilat în acest stadiu-prag. Şi asta este şi ceea ce-şi propune cartea dedicată studiului limbii şi literaturi române în clasa a IV-a, unul dintre pragurile de care aminteam, de data asta în cadrul specific învăţământului preuniversitar, de două cadre didactice bucureştene, dascăli ai Şcolii nr. 280 Mihail Sebastian.
Şi, pentru a oferi temei teoriei recapitulărilor, a învăţăturii curente şi a evaluării finale, Mihaela Feiffer şi Nicoleta Kuttesch au alcătuit trei grupaje de teste, câte zece la număr, de evaluare iniţială, pentru o trecere în revistă a celor acumulate în primele trei clase ale ciclului primar, de evaluare curentă, urmărind aprofundarea cunoştinţelor dobândite zi de zi la şcoală, din fiecare capitol al manualului de specialitate pentru clasa a IV-a, şi de evaluare finală, de autoverificare a învăţăturii însuşite pe parcursul acestui an şcolar-prag, toate prevăzute cu răspunsuri în secţiunea finală a volumului.
De ajutor în clasă şi acasă, cu o firească triplă adresabilitate (elevi, cadre didactice şi părinţi), Caietul de teste conceput de cele două autoare vine în întâmpinarea cerinţelor formulate de programa specifică, acoperind metodologia tuturor manualelor alternative, constituindu-se într-un bun antrenament la limba şi literatura română predată în ciclul primar, cu probe de diferite grade de dificultate, menite a asigura performanţa curentă, dar şi insuflând curaj pentru participarea la competiţii de anvergură (olimpiade şcolare şi alte concursuri).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0618 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.