Limba si Literatura Romana. Caiet pentru clasa a IV-a (jocuri literare, exercitii de dezvoltare a comunicarii si a creativitatii, aprofundarea cunostiintelor, teste de evaluare)

Limba si Literatura Romana. Caiet pentru clasa a IV-a (jocuri literare, exercitii de dezvoltare a comunicarii si a creativitatii, aprofundarea cunostiintelor, teste de evaluare)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Gramatica
Preț: 10,76 lei
14,35 lei (-25,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata se doreste a fi un ghid pentru orele de limba si literatura romana, conform obiectivelor vizate in actualul curriculum. Este un auxiliar didactic destinat elevilor care vor sa exploreze jocul literar, care vor sa cunoasca drumul spre lumea minunata a lecturilor, unde copilul devine protagonistul tuturor intamplarilor imaginate.

Caietul pentru clasa a IV-a isi propune sa parcurga, alaturi de elevi, profesori si parinti, un drum interdisciplinar. Tocmai de aceea, punctul de plecare ales este un fragment al unei opere din literatura pentru copii.

Exercitiile au un pronuntat caracter ludic si sunt abordate din perspective multiple. Chiar daca acest auxiliar este specific insusirii limbii si literaturii romane, in structura sa se regasesc abordari matematice, ale explorarii mediului sau artelor vizuale.

Faptul ca nu are o impartire riguroasa in unitati tematice lasa cadrului didactic libertatea de a-si valorifica propria creativitate in functie de nevoile si cerintele elevilor sai.

Speram ca drumul prin minunata lume a povestilor sa le faca placere si sa le fie util atat elevilor, cat si dascalilor si parintilor.


Autor: Ioana Campean, Anicuta Todea 
Format: 20, 5x26 cm
Numar pagini: 96
Anyl aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1260 sec