Limba si literatura romana, Evaluare nationala 2018 la finalul clasei a VIII-a - Mihail Stan

PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 16,00 lei
Diferență: 4,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Categoria: Carte scolara

DESCRIERE

Cartea autorului Mihail Stan „Limba si literatura romana, Evaluare nationala 2018 la finalul clasei a VIII-a - Mihail Stan" de la editura ART GRUP EDUCATIONAL

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 214 din anexa Ordinului. Spre deosebire de majoritatea lucrarilor de profil, cartea de fata reprezinta un ghid complet de pregatire individuala pentru evaluarea nationala.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 214 din anexa Ordinului.
Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii si inovarii nr. 4431/2014

Spre deosebire de majoritatea lucrarilor de profil, cartea de fata reprezinta un ghid complet de pregatire individuala pentru evaluarea nationala.

Complet deoarece, in opinia autorilor, este important nu doar sa inveti continuturile prevazute de programa, ci si sa le utilizezi corect si creativ in conditii de examen. Raspunzand celor mai frecvente intrebari ale elevilor, autorii deconspira, astfel, mici secrete despre cum trebuie citite subiectele si baremele de notare, pentru o raportare adecvata la cerinte. Parcurgand un asemenea ghid, invatarea devine mai usoara si mai eficienta, asigurand succesul candidatilor.

Lucrarea cuprinde, de asemenea:

- cele mai importante notiuni teoretice, in prezentari concise si clare (atat notinile gramaticale, cat si notiunile de teorie literara);

- 40 de teste solutiile acestora;

- programa scolara pentru examen.

Nr. de pagini: 352
Anul aparitiei: 2018
Autori: Mihail Stan, Florin Ionita, Marilena Lascar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0653 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.