Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a IV-a

Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a IV-a
-15%
Pagini: 160
Categoria: Limba romana
Preț: 14,45 lei
17,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a IV-a - Sofia Dobra, Carmen Ciobanu.

# Manualul contine sase unitati tematice care acopera o problematica diversa, accesibila varstei.
# Cuprinde toate continuturile recomandate de programa scolara pentru trunchiul comun, dar si continuturi care fac parte din curriculum-ul la decizia scolii.
# Textele alese sunt diverse, apartin unor autori clasici si contemporani ai literaturii romane si universale si sunt perfect adaptate nivelului de intelegere al copiilor de 9�10 ani.
# Demersul didactic este modern, interactiv si propune exercitii care-l ajuta pe elev sa-si formeze deprinderile esentiale de receptare si de producere a mesajelor orale si scrise.
# Activitatile sunt variate, de la lucru individual la lucru in echipa, vizand atat cunostintele individuale ale elevilor, cat si creativitatea acestora si spiritul de cooperare.
# Pasii pornesc de la observarea si descoperirea unor fapte de limba sau mijloace de construire a textului literar sau nonliterar, se fixeaza cele observate de elevi printr-o secventa intitulata Retineti! sau Amintiti-va! si continua prin exercitii de aplicare a celor invatate in contexte noi.
# La sfarsitul fiecarei unitati sunt lectii de recapitulare, urmate de secventele de evaluare.
# Manualul face trecerea catre manualele de gimnaziu editate de Humanitas Educational pentru disciplina limba si literatura romana.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1363 sec