Limba si Literatura Romana, pentru clasa a III-a. Standard. Competente si performanta

Limba si Literatura Romana, pentru clasa a III-a. Standard. Competente si performanta
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Teste grila
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Competente si performanta este titlul unei serii noi de auxiliare, din cadrul colectiei FOARTE BINE, concepute sa sprijine activitatea elevilor, dar si a profesorilor din invatamantul primar in procesul de consolidare a invatarii.

Respectand programele in vigoare si abordand o viziune moderna, fiecare volum propune o structura impartita in unitati de invatare, ce au in vedere integrarea celor trei domenii ale obiectului de invatamant: lectura, limba si comunicare.

Aceste auxiliare se pot substitui caietelor,, de curat", dar pot fi folosite si in clasa, favorizand prin anumite tipuri de exercitii invatarea prin cooperare. Sarcinile de lucru diverse, amuzante, concepute de la simplu la complex, textele literare si nonliterare, prelucrate pentru a usura receptarea de catre copii, pregatesc elevii pentru dobandirea de competente de lectura, de scriere, de comunicare orala si scrisa. Testele sumative sunt un mijloc de verificare a cunostintelor dobandite in fiecare unitate de invatare, in timp ce exercitiile de la recapitularile finale constituie o revizuire a continuturilor studiate.

In fiecare an de scolaritate, este propus un proiect care urmareste sa usureze invatarea cititului si a scrisului si dezvoltarea capacitatii de intelegere a textului literar si nonliterar, ca si a capacitatii de redactare. S-a avut in vedere, de asemenea, formarea placerii lecturii. In aceste proiecte, trebuie sa fie antrenati elevii, cadrele didactice si parintii.

Aspectul grafic atractiv al fiecarui volum speram sa transforme invatarea intr-o adevarata bucurie pentru elev.


Autori: DOBRA, Sofia; MOGOS, Mariana
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 184

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1683 sec