Limba si literatura romana, pentru scolile si sectiile cu predare in limba Maghiara, manual pentru clasa a V-a

Limba si literatura romana, pentru scolile si sectiile cu predare in limba Maghiara, manual pentru clasa a V-a
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Limba romana

DESCRIERE

Autorii manualului de CONSILIERE SI DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU CLASA A V-A
ANA MARIA OANCEA Profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 18 ani in activitatea de consiliere scolara. A colaborat ca expert in educatie cu organizatii nonguvernamentale din tara si din strainatate in calitate de autor, formator sau ca membru in echipe de implementare a unor proiecte strategice. Este coautoare a numeroase ghiduri de consiliere si orientare si a participat la elaborarea programelor scolare Consiliere si orientare pentru Invatamantul profesional cu durata de 3 ani.

DOINA POPESCU Profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 13 ani in activitatea de consiliere scolara. Colaboratoare a Casei Corpului Didactic in calitate de formator judetean pentru implementarea ariei curriculare Consiliere si orientare (in 2006). Expert in proiecte cu finantare europeana coordonate si implementate de catre MEN, SNSPA, ISJ Constanta. Coordonator de proiecte educationale derulate cu sprijinul British Council, Agentia Nationala Antidrog (prin CPECA Constanta), Salvati Copiii, CJRAE Constanta.Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.