lisabeth Horowitz - Boala, o memorie genealogica - Cum sa-ti interpretezi istoria familiala pentru a te vindeca

lisabeth Horowitz - Boala, o memorie genealogica - Cum sa-ti interpretezi istoria familiala pentru a te vindeca
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Tratat
Preț: 22,10 lei
26,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Arborele genealogic are un rol important in declansarea unei maladii. De multe ori exista o legatura profundaintre boalasi amintirea unui eveniment traumatic din trecutul familial care-si exercita astfel influenta asupra vietilor urmasilor.

De la infarctul miocardic la cancer, de la ulcerul gastroduodenal la depresie, numeroase tulburari de sanatate pot fiintelese mai bine prin cunoasterea arborelui genealogic al pacientului.

Moartea prematura a parintilor sau/si a fratilor sau surorilor, accidente, sinucideri, preferinta parintilor pentru unul din copii, neintelegerile graveintre membrii familiei, casatorii fara iubire, divorturi, legaturi extraconjugale, relatii incestuoase, secretul asupra originii unui copil ori asupra cauzelor decesului unui membru al familiei, neimplinirile profesionale, traumele provocate de evenimente istorice, expatrieri etc.

– toate aceste evenimente din trecutul familial raman o masa confuza atata timp cat constiinta nu a operat o clarificare a acestora.

Pentru a ne sustrage programelor genealogicesi riscului de a dezvolta o anumita maladie este imperativ sa ne cunoastem antecedentele familiale.

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1683 sec