Liviu Radu, Armata moliilor
17,47 lei
26,88 lei (-35,01%)

Liviu Radu, Armata moliilor

Liviu Radu, Armata moliilor
-35%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Science fiction
Preț: 17,47 lei
26,88 lei (-35,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Prezentare de carte Liviu Radu - Armata moliilor

Primul volum din seria TARAVIK


Taravik este curier independent si caftangiu contractual. Duce o viata palpitanta– carand colete si scrisori prin pustiu, cu ajutorul lui Kostik, pegasul sau cu o singura aripa. Mai o alergatura prin desert, mai o bere rece, mai un salt intr-o rapa– timpul trece intr-un mod interesant. Pana in dimineata in care Marieta, iubita lui, il izgoneste de acasa pentru ca nu-i manierat si nu stie sa se poate. Nu i-a facut niciodata un cadou– macar un inelus din bronz, ca de unul de aur nici nu poate sa fie vorba.

Asa incepe aventura lui Taravik. Cautand un inel pentru Marieta, curierul caftangiu pune in miscare forte oculte, trezeste simpatia zeilor si se ia la intrecere cu vrajitori de pe alte taramuri. Dar, mai ales, face sa reinvie Armata Moliilor!

Taravik trece cu nevinovatie prin tot haosul declansat involuntar chiar de el, palavragind linistit cu Kostik, in timp ce in jurul lui se duc batalii incredibile. Pentru ca, asa cum spune Marieta,„Voi, barbatii, vedeti viata ca un joc plin de durere. Va plac meseriile in care puteti sa va dati cu ciocanul peste degete, va plac jocurile in care adversarul are dreptul sa va dea la gioale si va plac distractiile care va provoaca o mahmureala cumplita a doua zi. Asa ca nu puteti sa cultivati flori prea mult timp fara sa incepeti sa tanjiti dupa drumuri prin pustiu si sarituri in rape.“

Numar pagini:    344
Format:    Soft 107x178 mm
Aparitie:    Nov 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1054 sec