Louis-Marie Oresve - Marele secret masonic

Louis-Marie Oresve - Marele secret masonic
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Marele secret masonic de Louis Marie Oresve. Marele secret masonic este rezultatul unei lente si lungi transformari, cea a unui om pornit sa-si cunoasca propria persoana care, asa cum se cuvine unui francmason, este in lume fara sa fie. Louis-Marie Oresve explica nuanta acestei afirmatii, cea care diferentiaza omul trezit de omul adormit.
In urma intalnirilor cu oameni ai zilelor noastre si cu lecturi din Plotin, Meister Eckhart, Guenon, Jung, Corbin si Lilian Silburn, Louis-Marie Oresve a pornit pe drumul cunoasterii francmasoneriei din interiorul ei. El s-a dedicat cu intreaga fiinta si a parcurs toate gradele in incercarea de a descoperi marele secret masonic, care nu este doar cel al unei organizatii oculte, si care ar trebui sa si ramana, ci este, in primul rand, cel aflat mult mai aproape de Eu-ul nostru si decat am putea crede.
Pentru o mai buna aprofundare a bogatiei acestei comori, ramanand in acelasi timp atasat lojii-mama, Louis-Marie Oresve a ales sa mearga dincolo de francmasonerie, pe drumuri mai"orientale", capabile sa o devoaleze altfel decat la lumina evenimentelor curente ale lumii noastre. Astfel, si-a putut consolida opinia ca francmasoneria, in ceea ce inca pastreaza si transmite astazi, ramane sub aspectul eternitatii o cale de implinire spirituala autentica, dar inca mai trebuie" sa avem ochi ca sa vedem si urechi ca sa auzim".
Aceasta carte este un ghid pentru cei aflati pe calea descoperirii secretului masonic. Ea ofera repere importante pentru a le stimula capacitatea de discernamant in privinta propriei persoane, a mediului inconjurator si a organizatiilor- precum francmasoneria- fondate de-a lungul timpului, in scopul inlesnirii inaltarii spirituale a celor care au hotarat sa-si traiasca viata din plin, dandu-i astfel un sens.

Format: 13x20
Nr. pagini: 288
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0931 sec