Lucrator in mecanica de montaj, intretinere si reparatii

Lucrator in mecanica de montaj, intretinere si reparatii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrator in mecanica de montaj, intretinere si reparatii. Manualul pentru calificarea lucrator in mecanica de montaj, intretinere si reparatii este structurat pe trei module de baza: modulul I - Documentatia tehnica (7 teme referitoare la desenul industrial in constructia de masini si aparate), modulul II - Organe de masini (6 teme referitoare la organe de masini ale miscarii de rotatie, organe de masini pentru transmiterea si transformarea miscarii, pentru circulatia fluidelor-conducte, armaturi), modulul III - Tehnologia montajului, intretinerii si repararii (4 teme: calitatea produselor; tipuri de organe de masini si rolul functional al acestora; procesul tehnologic de montaj; intretinerea si repararea asamblarilor din domeniul mecanic, notiuni generale despre tehnologia asamblarii; asamblari demontabile si nedemontabile).
Tematica modulelor sta la baza formarii profesionale pentru toate calificarile din domeniul mecanic, insa in mod special pentru calificarea"lucrator in mecanica de montaj, intretinere si reparatii"; modulele se parcurg independent si vizeaza formarea capacitatii de analiza a nivelului de competente dobandite prin invatare, in scopul orientarii spre o anumita cariera profesionala a tinerilor.
Continutul lucrarii este in conformitate cu standardele de pregatire profesionala, elaborate in cadrul unitatii de implementare a proiectelor PHARE TVET RO 0108. 01 si R0 108. 03 de reforma a invatamantului profesional si tehnic, care presupun pregatirea calificata a fortei de munca, bazata pe strategii moderne de instruire, evaluare si autoevaluare.
Lucrarea este utila pregatirii resurselor umane, potrivit noului sistem national al calificarilor profesionale elaborat de Ministerul Educatiei si Cercetarii in parteneriat cu angajatorii si alti factori interesati, pentru a oferi un anumit tip de absolventi ai scolilor de arte si meserii cerut de sectoarele economice si de servicii. Temele tratate au la baza cerintele angajatorilor pentru cresterea calitatii procesului de formare, influentand ceea ce se invata si creand conditii incat instruirea resurselor umane sa raspunda schimbarilor tehologice.

Dimensiuni: 210 x 280 mm
Numar de pagini: modul I - 80; modul II - 80; modul III - 80

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1190 sec