Lumea in oglinda
8,50 lei
13,08 lei (-35,02%)

Lumea in oglinda

Lumea in oglinda
-35%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Romane
Preț: 8,50 lei
13,08 lei (-35,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ma bucur ca acest scriitor roman din Israel nu inceteaza la mii de kilometri de tara in care s-a nascut sa se simta scriitor roman. Cu umor, cu inteligenta, cu acea ascutime de spirit care ii caracterizeaza dintotdeauna pe evreii-romani el si-a creat un loc al sau in literatura romana contemporana.

Razvan Voncu

G. Mosari este scriitorul calatoriilor sale, care percepe lumea cea mare povestind pe un ton degajat, placut, atragator. Se exprima firesc, calm, cuvintele lui sunt temperate, el nu se extaziaza. E zgarcit la capitolul superlative, se delecteaza fara exaltari. Ceea ce are de spus exprima firesc, nuantat, pe ici pe acolo cate o remarca inteligenta, spirituala, sau un fior liric, totul intr-o romaneasca impecabila.

Zoltan Terner

G. Mosari a scris multe si bune carti cu impresii din diferitele lui calatorii. Ajunsesem sa-l consideram un specialist in materie. Acum, in recentul lui volum„Amintiri cu mari actori” ne-a surprins prin abordarea unei noi tematici. Cartea lui Mosari nu este numai o prezentare a marilor actori si a artei lor scenice. Indirect, se constituie ca un memorial scris cu verva si cu umor. (Iosif Eugen Campus)

„Almanahul calatoriilor mele”– o carte pe care n-o lasi din mana, o lectura pe care o poti relua oricand pentru a te plimba, fie si imaginar, prin lumea larga. (Iulia Deleanu)

„Imbinand notatii directe pe viu, cu fermecatoare digresii livresti, spiritul sintetic cu fina observatie morala G. Mosari ramane un maestru al jurnalului de calatorie, cu nimic mai prejos decat ilustrii inaintasi ai literaturii noastre”. (Ion Cristofor)


Numar de pagini: 158
An aparitie: 2011
Format: 11x18

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1159 sec