Lumea mea (Colectia Esoterica)
24,30 lei
27,00 lei (-10%)

Lumea mea (Colectia Esoterica)

Lumea mea (Colectia Esoterica)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Ezoteric
Preț: 24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

PREFATA

Lumea mea - este istoria vietii neobisnuite a unui om neobisnuit. Veti Intra In lumea misterioasa a insectelor; veti descoperi secretele ei uimitoare si veti deveni partasi la cercetarile entuziaste In domeniu ale autorului acestei carti si la inventiile sale surprinzatoare.
   
Victor Grebennikov - savant naturalist, entomolog * profesionist, pictor si erudit, cu preocupari multiple. Este cunoscut pentru descoperirea Efectelor Structurilor Cavitare (ESC). Putini sunt Insa cei care cunosc si o alta descoperire a sa, si anume, existenta ejectuiui antigravitational In Invelisul de chitina al unor insecte. Chiar mai impresionant este fenomenul ce apare concomitent cu acest efect, si anume, fenomenul in vizibilitatii partiale sau totale, ori al perceptiei deformate a obiectului  material aflat in zona gravitatiei compensate. Pe baza acestor descoperiri si a principiilor bionice, autorul a construit o platforma antigravitationala (un mini-aparat de zbor), si practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteza de pana la 25 de kilometri pe minut. Din '91 pana in '92, platforma a fost utilizata de autor ca mijloc de deplasare rapida.

Cartea este scrisa Intr-un limbaj accesibil si ilustrata de autor.

Este o scriere autobiografica, bogata din punct de vedere spiritual, ce contine o originala viziune ecologica si entomologica a autorului. De asemenea tinerii entomologi si ecologisti vor gasi multe sfaturi si idei, care ii vor ajuta foarte mult In realizarea activitatii lor. Cartea va trezi interesul tuturor celor insetati de cunoastere.

Lumea mea a fost editata in anul 1997 cu un tiraj de 3000 de exemplare la tipografia Sovietskaia Sibiri. In prezent, cartea nu mai exista in vanzare, nu poate fi gasita in librarii sau In biblioteci, acesta fiind motivul pentru care ne-am decis sa o traducem si sa o tiparim noi.

Victor Grebennikov a infiintat in Novosibirsk un muzeu de entomologie. Datorita colaboratorilor de la Institutul de Agricultura si Chimizare, muzeul este deschis si acum.


* Entomologie: ramura a zoologiei care se ocupa cu studiul insectelor.

Traducere: Alina Rusu
Anul apartiei: 2013
Nr. pagini: 319 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Lumea mea (Colectia Esoterica)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1455 sec