Lupascu Dan, Noul Cod de procedura penala 2016 - Legislatie consolidata si index

Lupascu Dan, Noul Cod de procedura penala 2016 - Legislatie consolidata si index
-10%
Anul publicării: 2016
Pagini: 312
Categoria: Cod
Preț: 14,31 lei
15,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Editia Noul Cod de procedura penala 2016, ingrijita de prof. univ. dr., judecator Dan Lupascu, cuprinde Noul Cod de procedura penala, actualizat la data de 10 ianuarie 2016, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii si de aplicare (Legea nr. 255/2013), necesare unei depline intelegeri a noii reglementari. Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Noul Cod de procedura penala. Legislatie consolidata si INDEX: 10 ianuarie 2016 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu, incluzand si:

● decizii ale Curtii Constitutionale: D. C. C. nr. 740/2015 s. a.
● recursuri in interesul legii: Dec. ICCJ (Complet RIL) nr. 25/2015 s. a.
● hotarari prealabile: Dec. ICCJ (Complet DCD/P) nr. 27/2015, Dec. ICCJ (Complet DCD/P) nr. 29/2015, Dec. ICCJ (Complet DCD/P) nr. 33/2015 s. a.
● ultimele modificari aduse prin L. nr. 318/2015 pentru infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate si pentru modificarea si completarea unor acte normative (M. Of. nr. 961 din 24 decembrie 2015)

PRO LEGE– O colectie necesara oricarui jurist:

● reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia;
● prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

● seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

● fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

Nr. de pagini: 312
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1886 sec