Luptatorul de la Stonehenge
28,66 lei
34,95 lei (-18%)

Luptatorul de la Stonehenge

Luptatorul de la Stonehenge
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Non-fiction
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„O calatorie de dimensiuni epice in fascinanta lume antica.” (L’Informazione)
In Luptatorul de la Stonehenge, era pacifista instaurata de Conan,„Strainul”, isi afla sfirsitul odata cu devastatorul seism acvatic ce loveste coasta irlandeza. In capitala Temair Luachra, practic sufocata de miile de refugiati aflati in cautare disperata de adapost, izbucneste o epidemie violenta de ciuma, transformind-o intr-un adevarat iad, in care nimeni nu mai crede in rege. De aceea numai un act extrem, de curaj suprem, mai poate salva oamenii de furia zeilor. Neputincios in fata catastrofei, Conan isi lasa pro­priile atributii in miinile druizilor si, impreuna cu sotia sa, Gwynedd, si fiii lor, porneste sa infrunte destinul. Se indreapta catre Inis Prydain, locul unde se inalta Templul Templelor, despre care vorbeste o veche profetie.
„Luptatorul de la Stonehenge este o saga captivanta, care se bazeaza pe o reconstructie istorica meticuloasa si, de cele mai multe ori, dureroasa.” (La Provincia di Cremona)
„Mauro Raccasi este un scriitor fascinant– chiar si intr-un thriller de asemenea forta, atinge momente de un lirism pur.” (L’Ontano Biblioteca Celtica)
 
Traducere din limba italiana de Vasile Mitu

Anul aparitiei: 2010
Format: 106x180
Nr. pagini: 208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

22,92 lei
27,95 lei (-18%)
24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Created in 0.1187 sec